The color

Paul Mitchell The Color is een kleuring op natuurlijke basis.
Een laag ammoniakgehalte zorgt voor een geringe schade aan de schubbenlaag.
Toevoeging van Bijenwas zorgt voor een intense waanzinnige glans, die blijvend het haar in een goede conditie brengt! Toevoeging van eucalyptus zorgt voor een aangename geurbeleving en is verademing voor de hoofdhuid.

Tevens blondtonen in perfecte gouden gloed en glans,
of meer schakering in platinum is eenvoudig te verkrijgen!

Paul Mitchell heeft naast The Color, ook Paul Mitchell Shines welke zorgt voor nog meer glans in de vorm van een spoeling. Toevoeging van Soja-proteïne zorgen voor verzorging van binnenuit.

Flashback is gecreëerd voor mannen!
In 10 minuten 10 jaar jonger! Kleurtonen in Koel, koel-naturel en naturel.
De resultaten zijn zeer natuurlijk!

Contact opnemen

Email: info@studiosuus.nl
Schans 6
1421 BB UITHOORN
T 06-48356189
T 0297-267816

Volg ons nu ook op Facebook. Klik hier om ons te liken!

Hour of power

Klik hier om mijn interview te bekijken op televisie bij de Hour of Power.

Cadeaubonnen

Je kunt iemand aangenaam verrassen met een persoonlijke cadeaubon.

Een cadeaubon is verkrijgbaar vanaf € 5,- en inleverbaar voor elke dienst of product.

Beauty identiteit

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen specifieke talenten en mogelijkheden. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig heeft om uw persoonlijke uitstraling te verbeteren en om uw unieke kwaliteiten te versterken. Klik hier voor meer informatie.

Dagvlinder

Wanneer je leven door een moeilijke tijd negatief beïnvloed word, keer het om! Kijk opnieuw naar je leven en zorg dat je de positiviteit terugvind. Dan pas word je gelukkig. Ontplooi elke vezel van je lichaam.

Ik heb dat gedaan, op zoek naar alles wat ik ben en kan worden. Alleen gereisd door Californië om de vrijheid van het leven te ervaren. Tijden deze periode heb ik me gewijd aan het schrijven van poëzie. Ik geef u deze graag in handen. Een paar woorden van het realisme. Een gedreven zoektocht naar kracht, energie en positivisme. De verkoopprijs is € 12,95 plus verzendkosten. Klik hier om het boek te bestellen. Vermeld u Naam, Adres en Telefoonnummer dan word er snel contact met u opgenomen. Voor een inkijkexemplaar kijk hier.